2012-07-04 17:22:39• hírek • Póti Orsolya

Nyáron is várja az érdeklődőket a Gyermekek Palotája

A Szatmárnémeti Gyermekek Palotájában működő egyes szakkörök irányítói a nyári vakációban is várják a gyerekeket néhány hétre - tudtuk meg Mircea Cacutól, az intézmény vezetőjétől.

Azok a szatmári gyerekek és fiatalok, akik vakációjukat hasznosan szeretnék eltölteni a Gyermekek Palotájában működő szakkörökre is ellátogathatnak.

Annyi már biztos, hogy július 9-13., valamint augusztus 9-14. között a falikárpit készítésének technikáját sajátíthatják el az érdeklődők Sarvadi Edit tanárnő irányításával. „Az elmúlt tanévben ezt a szakkört közel 100 diák látogatta rendszeresen. A munkának meglett az eredménye, ugyanis a diákok több versenyre is beneveztek falikárpitjaikkal vagy más lakásdekorációkkal." - mondta el Cacu.

A Gyermekek Palotáját látogatók falikárpitjaikkal több helyezést és dicsérő oklevelet is szereztek, a kézimunkák pedig nemzetközi kiállításokon is szerepeltek. A diákok alkotásai bejárták Romániát és még a japán művészet-kedvelőkhöz is eljutottak.  

A különféle szakkörök  pontos nyári órarendjéről érdeklődjenek az intézmény székhelyén, a Traian sugárút 18-20. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: